dimarts, 29 d’abril del 2014

Sortida a la Vil·la Romana del Romeral

Durant aquest més d’abril vam anar al Romeral, que és una casa dels Romans, en que i vivien tots juntament. Vam sortir a les 9:00 h per arribar allí a les 10:15, és un camí de 4 km, vam passar una estona per la carretera i una estona per un camí de pedres, quan vam arribar no ens van deixar ni esmorzar, vam deixar les motxilles en un banc i vam entrar cap a dins.

Ens va ensenyar una plataforma que hi ha a la entrada del Romeral, hi havia totes les habitacions, les portes... Vam entrar una mica més i ens va ensenyar on era la Medusa, quan la van trobar, l’entrada principal del Romeral estava tocant a la Medusa, ens va ensenyar una mena de caseta que haguessin pogut fer,  on guardaven el oli, on queia l’aigua de la pluja, les parets,...

 
 
Demà, 30 d’abril, cap allà a les 12:30  tornarem a anar-hi, els de 6è els explicaran la vil·la als del col·legi de Torrefarrera, i nosaltres els ajudarem, tornarem a les 16:30 i els del col·legi de Torrefarrera tornaran a casa, sabent moltes coses sobre la Vil·la Romana del Romeral.