dimarts, 1 d’abril del 2014

Carta a Alemanya


     Albesa, 30 de setembre de 2008  

 
Benvolgut Sergio:

Aquí a Albesa estic bé. Espero que tots els amics i amigues també estiguin bé.

Encara no crec que te n’hagis anat, tots els de l’escola t’estimàvem molt.

El primer dia d’escola quan te’n vas anar, ens va anar fatal, ens van castigar i al menjador ens van fer copiar, a educació física ens vam barallar amb els de 6è, i a mi, a  l’Àngel i al Roc ens van fer mal, a la tarda vam sortir a jugar i ens vam trobar tota la cabaneta feta pols, ens vam pensar que eren els de 6è una altra vegada.

Aquest any et perdràs moltes coses com anar al Romeral, vam anar al Parlament i farem moltes més excursions i més llargues.

Al futbol anem 4t, per darrere del FIF Lleida, del Cervera i de l’At. Segre. Aquest cap de setmana hem perdut contra l’At. Segre 11-1, la setmana passada vam guanyar 4-3 contra l’Agramunt, aquest cap de setmana juguem contra l’Almacelles, que va 5è darrere nostre. Com deus recordar, als d’Almacelles els vam guanyar 5-6,  i també al  Cervera. Nosaltres hem perdut la confiança amb nosaltres mateixos i ens falta guanyar partits.

 
Si aquest Nadal tornes a Albesa, et rebrem amb els braços oberts, i t’explicarem com va tot al poble, i moltes més coses.

L’última cosa que et vull preguntar és... sempre et quedaràs a viure a Munich o tornaràs aquí a Catalunya?

Ja parlarem durant el Nadal, espero que tornis aviat, els amics et troben molt a faltar i jo també.

Adéu i fins un altra.

                                                                                                                                    David