dilluns, 30 de maig del 2011

F.C.Barcelona VS Manchester United: Final de la Champions

El dia 28 de Maig del 2011, es va disputar ‘’La Final de la Champions’’, entre uns dels dos millors equips d’Europa. El Manchester United i el F.C.Barcelona. El partit va començar a les nou menys quart. Es jugava a Londres, Wembley. I en aquella moment, l’àrbitre va xiular el inici del partit.

La va començar sacant el Barça, tocant la pilota i intentant mantenir la possessió. Però el United, pujava a pressionar molt, al equip rival. Van anar passant els minuts de la primera part, el Barça i el Manchester, tenien unes ocasions molt bones, però totes, acabaven fora o rebutjades pel porter.

Però tot va canviar, quan vam arribar al minut ‘’27’’, Xavi passa una pilota molt bona a Pedro, xutar pel cantó i... Goooool! Goooool de Pedro, que pujà al marcador! Tots els jugadors van córrer cap a Pedro, es van abraçar, hi ho van celebrar.

El Barça anava tocant la pilota, i el Manchester, s’anava tancant al seu camp. Al cap de una estona, el United, va sortir amb la pilota controlada, van anant passant-se-la entre ells, fins que Rooney, va arribar a la frontal de l’àrea, va xutar i... Goooool! Gol de Rooney que transformava el 1-1 al marcador.

Uns minuts més tard, el Barça, va tindre dos ocasions clares, però al final, cap de les dos, va entrar a dintre de la xarxa. Dos minuts més tard, es va acabar la primera part del partit, en empat a un.

Va començar la segona part del partit, aquesta vegada, va sacar el Manchester United. Al ‘’52’’, Alves va xutar a porteria, però Van der Sar, la va parar. Dos minuts més tard, el Barça va sortir al contraatac. Dani Alves li passa a Messi, es posa a la frontal de l’àrea i... Gooool! El segon del Barça! Que significava el 2-1. Pocs minuts més tard, targeta per Alves, la primera del partit.
I després, un altra targeta, aquesta vegada per Carrick. El Barça anava creant i creant ocasions, però la major part, dels xuts, les rebutjava el porter del Manchester United. Uns minuts després, va entrar Nani, i va marxar Fabio, primer canvi del partit, per part del Manchester.

Al minut ‘’69’’, Villa s’acosta a la frontal, i... Goooool de Villa! Que pujar al marcador, després de descriure una rosca, davant de la porteria de Van der Sar.
El Barça anava tocant i elabora’n la jugada, m’entres el Manchester, l’únic que feia, era perseguí la pilota sense parar.

Al cap de una estona, i va haver el segon canvi del Manchester, se’n va anar Carrick, i va entrar Scholes.
Quatre minuts més tard, el Manchester, va veure la segona targeta del partit, aquesta vegada, va ser per Valencia, després de fer una falta sobre Messi. El Manchester anava cap al camp del Barça ràpidament, per intentar fer un gol, però Valdés o la defensa del Barça, rebutjaven la pilota, cada vegada que venien.

Al minut ''85'', el Barça va veure la targeta, aquesta vegada pel porter, per perdre el temps, al sacar la pilota de porteria. El Barça, va fer dos canvis, va marxar Villa, i també Alves, i en el seus llocs, van entrar Keita i Puyol. L’àrbitre, va afegir tres minuts, però en aquell període de temps, no va passar res més, i finalment, l’àrbitre, va xiular el final del partit.

Els jugadors del Barça van començar a celebrar-ho, i ha fer salts.
El Barça, ha guanyat la quarta Champions en la seva història. Però que consti, que es molt difícil, guanya una Champions com aquesta.