dilluns, 16 de maig del 2011

Passejada amb autocar del Barça


Divendres, dia 13 de Maig de 2011, al vespre es va fer una passejada amb autocar per tota la ciutat de Barcelona. De fet, era una rua que organitzava el F.C.Barcelona com a celebració d’haver guanyat la Lliga 2010/2011.

Aquesta rua consistia en que els jugadors del F.C.Barcelona passegessin pels carrers i les places més boniques i més conegudes de la ciutat de Barcelona per tal d’agrair als seguidors cules la dedicació, la paciència i la força que han tingut durant tota la temporada.

Un cop acabada la rua, els jugadors van anar al Camp Nou. Allí va continuar la gran festa ja que, en tot moment, hi va haver música, petards, focs artificials, etc...
La cosa que més em va agradar va ser la xerrada que va fer la plantilla del Barça al seu estimat públic. De fet, quan van parlar certs jugadors estrangers amb català se’m va ficar la pell de gallina.

Aquest dia va ser molt emocionant pels cules perquè van viure una sèrie de moments molt bonics i quan hi ha una victòria d’un campionat tan important com el de la Lliga Espanyola reps uns sentiments molt emocionants i únics tan pels jugadors com pels seguidors del club.

No tinc res més a dir; espero tornar a celebrar d’igual manera el pròxim campionat que és la UEFA Champions League.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agradat molt et felicito