dilluns, 2 de maig del 2011

Un dinar de colla

El diumenge, dia 1 de Maig, vam fer un dinar amb la colla del meu pare al parc del Graó, i jo vaig invitar a l’Andrea C.

Al matí ens vam arreglar i vam anar a buscar a l’Andrea a casa seva, tot seguit vam marxar al parc del Graó i un cop vam ser allí vam trobar a la Joana, el Lluc i els seus pares. Els meus pares els van ajudar a preparar el necessari i després també van venir la resta.

Com que hi havia uns inflables i hi vam anar, també hi havia unes bicicletes per gent discapacitada, quan ens vam cansar vam anar on teníem la taula i hi havia una nena de la nostra edat que es deia Blanca i la seva germana petita Alba, mentre els grans parlaven nosaltres vam anar a jugar i ens ho passàvem molt bé.

A continuació ens van cridar per anar a dinar, vam menjar pollastre i estava molt bo, després de postres ens vam menjar un gelat.

Al acabar van fer la rifa i després també van fer pallassos i eren els mateixos que van venir a Albesa pel carnaval!

Quan van acabar vam anar als inflables i més tard els van desinflar i van desmuntar el circuit, mentre vam jugar a amagar però vam haver de marxar, ho vam desmuntar tot i vam marxar.

Finalment vam portar a l’Andrea a casa seva.

Va ser un dia genial.