dijous, 5 de maig del 2011

La tornada de la semifinal al Camp Nou

El dia 3 de Maig de 2011 es va disputar el partit de semifinals entre el F.C.Barcelona i el Reial Madrid. Aquest partit es va jugar al Camp Nou, camp del Barça, a les nou menys quart de la nit.

El matx no va ser tan apassionant com el de l’anada ja que el F.C.Barcelona portava quatre punts d’avantatge (el fet de marcar dos gols a fora de casa fa que aquests valguin dos punts cadascun) respecte al Reial Madrid perquè aquest equip, al seu camp, no va marcar cap gol.

En comparació amb l’altre partit, aquest no va ser tan violent ni tan agressiu i estressant sinó que els dos equips van jugar força tranquils i de manera molt bonica. Va estar més igualat que el partit d’anada ja que cada equip va poder marcar; per part del Barça va marcar Pedro i per part de Madrid va marcar Marcelo.

Per tant, si contem tots els punts, tant els que es van fer a Madrid com els que es van fer a Barcelona, sumen un total de 5 punts a favor del Barça i 2 punts a favor del Reial Madrid.

En conclusió, l’equip guanyador de la semifinal de la Champions és el Barça i per tant, jugarà la final o bé contra el Manchester o bé contra el Shalke 04 el 28 de Maig a Londres.

1 comentari:

Arnau farrús ha dit...

Està molt bé Marc, et felicito!

Espero que segueixis fent més textos com aquests.

Arnau