dijous, 5 de maig del 2011

Partit de semifinals de la Champions

El dia 27 d’Abril de 2011 es va jugar un partit de futbol del campionat de la Champions. Els equips que es van enfrontar van ser el F.C.Barcelona i el Reial Madrid. Aquest partit es va disputar al Santiago Bernabeu, camp del Reial Madrid, a les 20.45 h de la tarda.

Des de l’ inici era un partit molt interessant ja que parlem dels dos millors equips d’Espanya. Per tant, va ser un matx molt igualat on la rivalitat tenia un paper molt important, igual que els nervis.

Durant la primera part no van marcar cap gol però a la segona part el F.C.Barcelona va sortir amb les piles posades i va marcar dos gols, amb jugades del millor jugador del món actualment: Leo Messi.



Aquesta va ser la manera de sentenciar el partit.El resultat va ser de 2 gols a 0 a favor del Barça.

En conclusió, podem dir que va ser un partit forçar intrigant i emocionant tant pels jugadors com pels seguidors dels dos equips, es a dir a mi em va agradar moltíssim tot i que vaig veure algunes accions violentes i antireglamentàries per part del Reial Madrid.

(expulsió del Mourinho, del Pepe i del Pinto)
I per últim, donar moltes forces al F.C.Barcelona per a que pugui guanyar el dimarts i passar a la gran final de Wembley.