dissabte, 14 de maig del 2011

Levante Vs F.C.Barcelona: Campions!

El día 13 de Maig, es va disputar el partit, entre el Levante i el F.C.Barcelona. Era l'últim partit de la temporada, això significava, que si el guanyava o empatava el Barça, guanyaria la ''Lliga''.

A les vuit, va començar el partit. La va començar tocant el Barça, amb comoditat, sense que el rival la pogués recuperar. Al minut ''11'', la va tenir el Levante, un centrada des de la banda, i la va rematar Caicedo, però li va sortit desviada.

Cinc minuts més tard, la va tornar a tenir el equip local, una centrada des de la banda de Xisco, però el jugador del Levante, la va enviar fora. Pocs minuts més tard, la va tornar a tenir l'equip local, la va empalmar des del centre, però va sortir desviada.

Al minut ''27'', va arribar el gol del Barça. Xavi, se'n va anar per la banda, va fer un centre a l'àrea, la va rematar Keita i... Gooool! Goool del Barça, que va significar el 0-1 al marcador! El Levante no es va rendir, i va tornar a tindre una bona ocasió, però el seu remat de cap, finalment, va fregar la porteria de Valdés.

Al cap de una estona, un xut de Abidal, que la va atrapar el porter del Levante, sense problemes. Al ''38'', Messi li va passar a Villa a la frontal, però el xut, va fregar el pal de la porteria de Munúa.

Dos minuts més tard, el Levante va aconseguir marcar, errada de Piqué, que protegia la pilota, al intentar-la treure, no la va aconseguir tocar, i Caicedo va inaugurar el 1-1. La va sacar el Barça, i minuts més tard, Messi va tindre una ocasió bastant bona, però finalment no va entrar.

Vam arribar al ''45'' de la primera part i tots els jugadors van anar cap al vestuari. Va començar la segona part del partit, en empat a un. La va sacar el Levante, i va tindre algunes ocasions de perill, però la defensa del Barça, les va treure totes. Uns minuts després, Busquets va xutar des de el mig, però va sortir fora. Al ''57'', el Barça casi fa el 1-2, Messi es va driblar a tots els defenses del Levante, però al final, la pilota va tocar al pal.

Uns quants minuts més tard, primer canvi del Barça, va marxar Abidal i va entrar, en el seu lloc, Fontás. Piqué i Afellay, van veure la cartolina groga, el català, per agafar a un jugador del Levante, i Afellay, per forçar una falta.

Al ''71'', Messi, en va tindre una altra, però la pilota va passar fregant el pal. Al ''85'', el Barça va fer el segon canvi, va marxar Villa, i va entrar Pedro. Vam arribar al minut ''90'' i...

L'àrbitre va xiular el final del partit, i tots els jugadors del F.C.Barcelona, van començar a abrasar-se hi ha fer sals, el Barça havia guanyat la ''Lliga 2010/2011''. Tots els jugadors, tècnics, l'entrenador, metges...

Es van ficar amb una rotllana al mig del camp, tots junts, i van començar a saltar, a fer voltes... Finalment, tots els jugadors van anar tirant als vestuaris, i així, es va acabar el partit.