dilluns, 2 de maig del 2011

Torneig amb l’Atlètic Segre

El dia 19,20,21 d’Abril es va fer un torneig al camp dels Mangranes.
El nostre grup hi havia l’Anoia el Lleida, l’Aem i el Villareal. Eren dos parts de 20 minuts. Primer de tot ens va tocar jugar contra el Lleida, que es un equip molt bo.

Els primers 10 minuts dominàvem però els altres minuts van dominar ells i llavors ens van fer el 1-0, però nosaltres vam continuar lluitant per la pilota però amb un contraatac ens van fer el 2-0 i l'àrbitre va xiular el final de la primera part.

A la segona part vam fer canvis. Vam començar sacant nosaltres i als 5 minuts vam fer un gol que quedaria el resultat 2-1. Als últims 5 minuts els hi van xiularun penalti al equip contrari però el nostre porter se la va parar, al final vam perdre però ens van donar forçes pel següent partit.

El partit contra l’Anoia el vam guanyar, vam quedar 1-0 el marcador es va inaugurar al minut 11, gràcies a una centrada del meu amic David i jo vaig fer el primer i únic gol!

Al vestidor ho vam celebrar perquè si guanyàvem al Aem estàvem a quarts de final. El partit de l’Aem era uns dels partits més durs de tots, i si volíem guanyar ens havíem d’esforçar molt. Nosaltres no ens vam esforçar massa i ens vam relaxar i ens van fer 3-0.

Faltava sol un partit, contra el Villareal. Vam sortir tot el partit amb moltes ganes i no ems vam relaxar. I al minut 14 vam marcar el primer gol,i al 17 el segon gol, al final vam quedar 2-0.

Si volíem passar als quarts de final el Villareal havia de perdre contra l’Aem, i això es va produir i ens va tocar jugar la semifinal contra el Lleida. Va arribar l’hora de jugar ells, van començar molt forts i ens van fer el primer gol però nosaltres vam continuar lluitant, però no vam poguer remuntar i en aquell moment es va acabar el torneig per a nosaltres.