dijous, 18 de febrer del 2016

Venen els jugadors bàsquet.

A la tarda del dijous 21 de gener de 2016, ens van visitar l’Arnau, un exalumne d’aquesta escola , l’Alex, que va jugar al barça i els dos Guillem un d’aquests era anglès i no entenia el català, alguns dels jugadors de bàsquet del Força Lleida a l’escola Àlber d’Albesa, també els va acompanyar el Ramon, que era el presentador de l’equip.
Abans d’entrar a l’escola tothom anava amb pilotes de bàsquet i alguna de futbol com la del Santi. A l’escola, tant von punt vam arribar a la classe hi ha vam tindre d’anar al pati de seguida, allí hi ha i eren els jugadors del Força Lleida, al mig del pati tots els nens de l’escola van anar directes cap amb ells, alguns van tindre de tornar a classe un altre cop perquè amb les presses es van deixar els abrics. Després, tots els nens es van assentar i l’Arnau, l’Alex i els dos Guillem es van presentar i ens van explicar moltes coses, després van anar les preguntes, els nens de P-5 van preguntar que menjaven per esmorzar, dinar, berenar i quan van preguntar per sopar, tothom va esclatar de riure. Més tard, van fer jocs de fer canasta ( el primer de fer una canasta ha guanyat i l’altre queda eliminat ), jo vaig quedar eliminat a la primera. I finalment, tocava la hora de firmar les pilotes, tothom va treure les pilotes i els jugadors els jugadors les van firmar, n’havia tantes.

Vam jugar amb les pilotes, el meu amic Jordi Ll. va perdre la baldufa, però la vam trobar finalment, vam anar a buscar les motxilles a classe i ens en vam anar a casa molt contents, sobretot, perquè no ens van manar deures.