dijous, 18 de febrer del 2016

El petit Nicolàs i els problemes d'en Joachim


Durant aquest trimestre hem llegit un llibre en català que es diu “El petit Nicolàs i els problemes d’en Joachim” En aquest llibre explica un munt d’aventures que els hi passen a els seus amics a l’escola. Es diuen: Nicolàs, Agnan, Eudes, Geoffroy, Maixenc, entre d’altres...

 En un capítol diu que en Nicolàs va treure un set d’ortografia i quan els hi va dir a casa el van felicitar i per recompensa el seu pare li va donar deu francs. No sabia què comprar-se perquè eren molts diners i al final es va comprar una llanterna però sol li va durar un dia.
 

Un altre dia van pensar que per reconèixer-se els de la colla podrien fer una insígnia, però no es posaven d’acord amb quin dibuix hi farien, van dir moltes idees però sempre hi havia una persona que no estava mai d’acord i finalment es van posar d’acord i van decidir que les insígnies les faria l’Eudes. Quant l’endemà les va portar van veure que la seva era mes gran i es van tornar a enfadar tots. I en cada capítol acaben sempre enfadats. Aquest llibre m’ha agradat perquè tracta d’aventures com a mi m’agraden.