divendres, 12 de febrer del 2016

El dia de la pau



El dia 30 de gener es commemora l’ aniversari de la mort del Mahatma Gandhi, Coincidint amb el 50 aniversari de la seva mort.

 Mahatma Gandhi va fer la carrera de Dret i va ser molt pacifista, va lluitar perquè els seus fills de grans es poguessin independitzar del Regne Unit. També va veure una guerra i va lluitar per mantenir la pau al món que, avui dia, amb aquestes condicions no es pot aconseguir això; perquè a Mahatma Gandhi el van assassinar intentant parar una guerra.

Mahatma Gandhi va ser una persona molt amigable i molt generosa.
Nosaltres, a l’ escola, per celebrar el dia de la pau fem una activitat abans de cantar la cançó de la pau titulada “El món seria més feliç”, que la cantem al pati i aquest any hem fet pedres contentes i les hem regalat pel poble.

Les hem fet amb pedres planes, per poder escriure sense cap dificultat, pintura blanca per que sigui blanca i és pugui escriure amb qualsevol retolador, el resultat és molt bonic. A les pedres hi vam ficar un missatge i a darrere un dibuix i les vam repartir per tot el nostre poble i jo li vaig regalar al Joan, un regidor de l’ Ajuntament.
  
Que bonic és el dia de la Pau!