divendres, 12 de febrer del 2016

La Pau

El dia 30 de gener és celebra la pau. És un dia que celebrem que un home va arriscar la seva vida per a que els seus futurs fills es poguessin independitzar del  Regne Unit. La pau és molt important, és un dia en què tots ens reunim a la plaça del pati i ens donem les mans i cantem. Al dia de la pau és molt important comporta’ns molt bé, perquè crec que és molt inútil fer la pau nomes un dia. Perquè no tots els dies!, tots seríem mes feliços i tots ens portaríem mes bé amb tots.
Jo quan veig un conflicte intento solucionar-lo i que els nens que s’han barallat que es fessin molt amics, si això tothom ho fa seria molt més bonic, ningú es barallaria amb ningú i tot seria molt millor.
Jo crec que els que eviten conflictes són els millors del món, un món sense guerra sense  mals a la gent! Seria tan divertit tant bonic! Si algun dia es compleix la meva pregaria seria molt feliç.

La gent avui en dia alguns van a cops de puny i no parlen, no es comuniquen prou, ens havíem de que parlar i comunicar per a tenir un món millor, llavors es quan la gent disfrutaria de la vida.