dimecres, 29 de gener del 2014

Text argumentatiu: les armes

Avui dia les armes al món poden ser perilloses per les persones perquè poden causar morts, de tant en tant són necessàries però no n’hauria d’haver tantes.

A més a més les armes són necessàries pels policies per detenir als lladres o per parar algun home que va drogat..., per caçar animals ferotges des de llarga distància perquè no t’ataquin..., tant per diversió com per alimentar-se. Els països necessiten armes per defensar-se dels altres països en alguns casos de guerra, per protegir-se dels enemics que et volen atacar. De vegades, les persones necessiten alguna arma per defensar-se dels lladres o per algun cas especial.

De tant en tant les armes provoquen moltes morts innecessàries, de persones innocents. Són molt perilloses per nosaltres i ens podem fer mal sense voler, els països es gasten molts diners amb armes i armaments que generen violència, guerres, destrucció, odi...,la millor tècnica per robar dels lladres és tenir una arma perquè les persones de la casa on els lladres roben tinguin por i no poden fer res, ni trucar a la policia, ni fer res, això és la llei del més fort, per això no n’hauria d’haver tantes.

Jo crec que les armes són necessàries en algun cas per defensar-te o per protegir-te d’algun enemic, però jo estic en contra de les armes perquè et pots ferir sense voler o en alguns casos morir.