dimecres, 29 de gener del 2014

Les armes al món

Avui en dia hi ha moltes armes al món. Molta gent les fa servir per fer coses dolentes. Les armes s’haurien d’utilitzar per fer coses necessàries.
Coses a favor: avui en dia hi ha molts països que estan en guerra i fan servir les armes, també hi ha gent que les fa servir per caçar, i d’altres com els policies que les fan per detenir delinqüents. També per defensa pròpia i per protegir els països, contra els enemics... Hi ha molta gent que als Estats Units d’Amèrica que tenen armes per defensar-se, perquè allí roben molt...
Coses en contra: provoquen moltes guerres i moltes morts innecessàries de gent innocent, són molt perilloses, ens podem fer mal sense voler, sobretot els països es gasten molts diners en comprar-se armes i en armament, també provoquen molta violència, guerres destrucció i odi.
Conclusió: les armes són molt perilloses per al país perquè poden fer molt mal, a més a més la gent és gasta diners en comprar-se armes però son molt perilloses, també hi ha gent que mata a la gent sense que li hagin fet res. Aquesta gent s’hauria de parar perquè si no continuaran matant a gent innecessàriament. Aquesta gent només volen guerra i molta destrucció. Per això al món no s’haurien de fer servir les armes de mala manera: sense matar  i sense destrucció. Al món no s’haurien de fer servir aquestes armes, s’haurien de fer servir només per protegir-nos dels enemics. Les armes s’utilitzen molt, com per exemple els policies, els mossos. Aquests ho fan per protegir el nostre país.

Si no hi haguessin armes el món seria molt millor.