dijous, 9 de maig del 2013

V Trobada esportiva a Balaguer

El passat divendres, 12 d’abril, els alumnes de cicle superior (5è i 6è) vam anar a la “V Trobada Esportiva de Balaguer.”

El dia 12 d’abril, a les 9:00, estàvem a la parada d’autobusos esperant el nostre bus. En teoria, el nostre autocar ens havia de venir a buscar a la 9:05, però va venir a vora tres quarts de deu, perquè havia de passar per dos pobles abans que nosaltres.

A les deu  vam arribar a Balaguer. Allí ens vam reunir totes les escoles en un camp de futbol,  els mestres ens van cridar per grups: grup 1, grup 2, grup 3... i quan van acabar de cridar-nos a tots, vam anar a l’activitat que ens tocava. 

D’Albesa, al meu grup, que era el 4, hi havia l’Anaïs, el Quim, l’Andreu i l’Àlex. La primera activitat que ens va tocar fer va ser hoquei. Allí ens vam dividir en dos grups. Al meu grup hi havia el Quim, l’Andreu i l’Àlex. I quan vam acabar, vam perdre per un gol.

Quan vam acabar hoquei, ens va tocar fer futbol. No em va agradar gens, perquè el futbol no és el meu. Quan vam acabar, l’equip amb el que anava, va perdre de molt.

Després vam anar a la piscina, allí vam fer un joc on ens havíem de tirar de bomba, “palillo” i de cap. Allí a la piscina hi havia una monitora que era d’Albesa. Quan vam acabar aquesta activitat, vam fer lliure. Podíem agafar màrfegues, xurros, ens podíem tirar del trampolí... I jo i l’Anaïs, tota l’estona ens tiràvem del trampolí. Quan es va acabar l’hora de la piscina, vam anar cap a “dodgeball”.

Allí vam jugar quatre vegades a “dodgeball”. Primer a “dodgeball” normal, però una mica diferent del que juguem nosaltres, allí quan ens tiraven una pilota de color vermell, i l’agafaves a l’aire, si hi havia quatre persones del teu equip que estaven mortes, en salvaves a dos. Després vam jugar al “Doctor Dodgeball”. Entre tots havíem d’elegir un Doctor, i si mataven al Doctor del teu equip, tots estaven morts, i guanyava l’altre equip. Després també vam jugar al “Doctor Doogeball” però diferent, si et mataven, t’asseies al terra, i el Doctor t’havia de salvar, i si mataven al Doctor guanyava l’altre equip. I vam jugar una última  vegada a “dodgeball” normal.

Quan vam acabar de jugar a “dodgeball” vam anar cap a bàsquet. Allí ens vam dividir en 6 grups.  Quan vam acabar de jugar, l'equip al que anava a jo va guanyar.


Quan vam acabar bàsquet, vam anar cap a dinar. Vam dinar a les grades del camp  i després de dinar vam jugar una estona a l’herba. I per allà a les 3:45, vam marxar cap a Albesa.
Espero que arribi ràpid l’any que ve, perquè ho vull repetir!