divendres, 3 de maig del 2013

Trobada esportiva a Balaguer

El dia 12 d’abril   del 2013, els nens i nenes de cicle superior vam anar a Balaguer. L’ autobús va tardar una mica perquè també anava a buscar a nens i nenes d’altres pobles de la comarca de la Noguera. Al cap d’una estona va aparèixer l’autobús. Vam posar les motxilles al maleter i vam pujar. Després vam anar a recollir uns altres nens que faltaven. Per fi! ja vam arribat als a Balaguer. Vam baixar de l’autobús i vam caminar una mica fins arribar a un camp de futbol. Allí ens vam separar en grups. Jo, la Monica, el Marian i l’Eloi estàvem al grup B. Totes  les activitats menys la natació i el futbol les vam anar a fer als pavellons de la Impacsa, que hi ha al costat del camp de futbol i la piscina.

Primer vam començar fent dogeball que consisteix en posar pilotes al mig i després agafar-les i matar a l’adversari. Quan vam acabar vam jugar a basquet, ens vam separar en sis grups. Després de fer basquet vam jugar a hoquei. Ens vam separar en quatre grups. Al acabar vam veure i menjar una mica i després vam anar al camp de futbol. Allí vàrem fer quatre grups. Els guanyadors dels partits jugarien la final i els perdedors jugarien a futbol però no farien la final. El nostre equip va perdre però va ser divertit.
Vam acabar de jugar a futbol i ens em vam anar a posar els banyadors, les gorres  i les ulleres d’aigua i vam baixar a la piscina. Primer de tot els nens es tirarien de pal i després anirien nadant fins al  carril mes proper i tornarien. Després era el torn de les nenes que haurien de fer el mateix. Els nens ara s’haurien de tirar de bomba i anar nadar fins al mateix carril d’abans. Les nenes vam fer el mateix. Al final els nens s’havien de tirar de cap i bussejar fins  aquell carril i les nenes també. Després ens van deixar fer el que volguéssim jo i la Monica vam agafar les aletes de submarinista i vam nedar una mica. Després ens vam tirar unes quantes vegades d’uns trampolins que hi havien.

Al cap d’una estona vam agafar una màrfega especial per a la piscina,  que flotava. Va ser molt divertit. Després ens van dir que recollíssim. Vam pujar als vestidors. Allí ens vam canviar i ens vam eixugar el pèl. Després vam sortir a fora, al camp de futbol. A les grades hi havien totes les meves amigues que estaven dinant. Després de dinar vam anar a jugar al camp de futbol i allí ens vam fer amigues d’unes nenes d’una altra escola. Al cap d’una estona vam marxar. Va ser un dia molt divertit, espero que l’any que bé  hi tornem a anar.