diumenge, 2 de gener del 2011

Pessebre a Rocafort de Vallbona

El dia 1 de Gener del 2011 vaig anar al Pessebre vivent de Rocafort de Vallbona, que es on viuen els meus tiets i cosines. Es un poble petit on hi viu 150 habitants hi es molt pintoresc.

A les 18.30 va començar a entrar la gent a dintre on es veuria el pessebre vivent. Era dintre de algunes cases hi a fora també. Al començar hi havia un home que arreglava botes de vi, també una mica al costat hi havia un cavall. Tot seguit hi havia un home que podava la vinya.

Desprès vam haver de baixar per unes escales una mica empinades, tot seguit vam arribar amb una casa on hi havia més oficis de abans. Al sortir de la casa hi havia el mercat. Havia una dona que beneïa aliments. Al costat hi havia la meva cosina que beneïa roba. Vam anar caminant i mira’n més oficis. A continuació vam arribar amb un carrer on hi havia unes persones que feien de fusters.

Amb un racó també hi havia el caganer, estava una mica amagat. Tot seguint el carrer vam veure el pastisser que feia pa. També hi havia un hostal, un home que explicava contes als nens, el herbolari, que tenia herbes de tota classe hi feien bona olor. També cap al final del pessebre hi havien els pastors, que tenien cabres hi una mula. A continuació hi havia el naixement de Jesús, que hi havia Josep i Maria i alguna mula i someres.

Al final del pessebre vivent hi havia una cascada espectacular on hi havia uns ànecs que es mullaven una mica perquè estaven davall de la cascada. Al final vam sortir del pessebre vivent hi ens van donar unes neules, es molt bonic i os recomano que hi aneu.

1 comentari:

teresa ha dit...

Gràcies per la recomanació!M'han vingut ganes d'anar-hi,però veig que haurem d'esperar-nos fins el desembre d'aquest any 2011.