dilluns, 27 de desembre del 2010

Parc Nacional de Aigüestortes

El dia 18 de Juliol vam anar al Parc Nacional de Aigüestortes.
Quant vam sortir del cotxe, vam anar cap amb una taquilla, i allí es on es venien els tiquets per que el cotxe et portes cap a dalt de la muntanya. Em vam comprar quatre, hi el conductor ens va portar cap a dalt de la muntanya. Quant hi vam estar tot estava gelat, es veia un paisatge preciós.

El conductor va marxar amb el cotxe hi nosaltres vam començar a caminar. Allà hi havia també una cova molt petita que si podia entrar hi sortir, era com una entrada. Tot seguit ens vam dirigir cap al llac. Quant el vam veure ens vam quedar bocabadats, era immens. Vam baixar per un caminet de herba i vam anar a tocar l’aigua hi ha mirar el paisatge.

Mentre caminàvem veiem algunes muntanyes plenes de neu. Vam anar baixant cada vegada mes fins arribar amb un refugi. Hi vam entrar i el vam visitar, allà i habitaven alguns excursionistes que s’estaven alguns dies de excursió. Tot seguit vam anar baixa’n cada vegada més. També vam xafar gel que hi havia pel camí, al final vam arribar amb una bassa molt gran on estava plena de aigua.

Al cap de caminar una hora, vam passar per un camí molt difícil de passar-hi on podies relliscar fàcilment. A continuació vam arribar amb una cascada molt gran hi molt bonica on et tocava una mica de aigua a la cara fins hi tot. Vam anar seguint el camí, fins que vam arribar a baix de tot, vam caminar dos hores i mitja en total.

Després vam agafar un cotxe i vam baixar cap al poble. Vam trobar un restaurant on vam menjar, el dinar va ser per llepar-se’n els dits. Hi finalment vam agafar el nostre cotxe hi vam anar cap Albesa.