dilluns, 20 de desembre del 2010

Excursió a Barcelona

El Dimecres dia 15 de Desembre vam anar a Barcelona a veure el teatre el Liceu. Vam sortir de Albesa amb un autobús cap a Barcelona. A mig camí vam parar a esmorzar amb un lloc. Tot seguit vam seguir hi vam arribar a Barcelona. Vam passar pel “Camp Nou”, que es el camp on jugar el F.C.Barcelona hi també vam veure l’autobús i el “Mini Estadi” on entrenava el Barça en aquell moment.

Tot seguit vam sortir de l’autobús i vam caminar una mica per la rambla de Barcelona hi vam anar cap al teatre “Liceu”. Quan i vam entrar ens vam quedar meravellats, era molt gran hi tot ple de habitacions. Vam entrar al teatre, la obra que vam anar a veure es deia “La Ventafocs”. Al principi van començar cantant opera però de tant en tant anava parla’n una persona disfressada de rata.



Al cap de una estona es va acabar la obra. Després vam anar a veure la Pedrera que era un edifici en el que a dins hi havia una exposició de art del senyor “Maniscal”. La exposició era molt bonica i divertida. Una senyora ens va donar unes mascares hi ens les vam posar i ens vam fer una fotografia. A continuació vam sortir de la Pedrera i vam anar a dinar. Vam passar estona perquè l’altre grup també havia de veure la exposició.

Vam caminar una mica hi vam anar cap a el bus que ens portaria cap a Albesa. A l’autobús ens van ficar una pel•lícula per entretenir-nos una estona. Al final de dos hores vam arribar a Albesa i tots vam anar cap a les nostres cases perquè demà tocava col•legi.