dijous, 16 de desembre del 2010

La festa sorpresa

El passat dia 6 de desembre de 2010 la meva mare va complir 40 anys.

I el dia 11 del mateix mes, com havia fet 40 anys li vam fer una festa sorpresa que van organitzar les seves amigues i el pare, la vam fer a la saleta del poble, hi havia unes quantes taules amb forma de u, on seien els grans i a cada cadira hi havia el nom de cadascú, davant seu hi havia una sola taula on seien els petits, on hi havia també a cada lloc un cartronet amb el nom de cadascú, a mes ames del nom ala cartronet hi havia una fletxa(desprès explicaré per que serveix).



Quan ja havien arribat tots els invitats, les amigues de la mama van anar a buscar-la, ja que li havien dit que a les deu l’anirien a buscar per anar a Lleida a fer un sopar, quan van arribar a casa li van tapar els ulls, la van pujar al cotxe i van anar a fer tres o quatre voltes a la rotonda de la Portella i van tornar.

Quan van tornar van posar la musica al màxim, i quan van haver entrat li van destapar els ulls, quina sorpresa es va dur !! Durant la nit li van fer passar unes proves, al final de cada prova, si l’havia superada, li donaven un regal, li van dir que si no les superava totes no tindria 40 anys, si no que en tindria 39 + 1, us he dit que hi havia unes fletxes als cartonets, i servien per dir si ho havia fet be o malament (amunt volia dir be i avall malament.

Les proves les anaven fent mentre els grans sopaven, quan van haver acabat totes les proves i van acabar de sopar va venir el moment de ballar.

Va ser una nit divertidíssima.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

N'hi te molts d'anys ta mare eeeeeeeeeeee

Anna Balagueró Esqué ha dit...

E Irene sobretot tas descuidat com mos vam divertir els peques a l'ultim moment amb la pilota eee?