dilluns, 10 de gener del 2011

Marató 2010

El dia 19 de desembre es va celebrar la marató de TV3, que enguany estava dedicada a les lesions medul·lars adquirides que son les persones que tenen alguna discapacitat del cerbell que els impedeix fer alguna cosa (caminar, moure’s ...).

Moltes persones varen participar-hi donant diners, però el meu poble que es diu Albesa també va participar-hi fent una cosa molt especial: una escala hi fi (que ja es la tercera que es fa al poble) en la que ens disfressem de diferents cantants i fem veure que cantem, en alguns hi ha ballarins i ballarines, però en altres actuacions nomes hi havia el cantant i gent que feia de fons o d’orquestra.


Van actuari moltes persones que feia temps que ho esperaven amb molta il·lusió, perquè per a fer una cosa com aquesta es calen moltes ganes i col.laboració.

La escala hi fi que hem va agradar mes va ser la primera, perquè van deixar actuar als nens, i jo i unes amigues hi vam participar.

I també alguns d’ells que hi actuaven van anar a la televisió (a Barcelona) per explicar que es una escala hi fi ja que allà no ho sabien que era.

Però al 3r i al 2n no van deixar actuar als nens perquè ningú s’hen feia responsable.

Cap nens no van participar- hi menys els que participaven en la activitat extra escolar de gimnàstica rítmica.