dijous, 27 de gener del 2011

La llei antitabac

Fa uns dies va sortir una nova llei que era: la gent no podia fumar als llocs públics, ni als bars, ni a les penyes... Molta gent està d’acord amb aquesta llei, però hi ha gent, normalment els fumadors i els propietaris de bars que abans era zona de fumadors estan en contra.

La meva opinió es: que els propietaris de un bar si veuen algú fumant s’han de barallar amb el fumador si aquest no vol deixar de fumar.

Tampoc trobo bé que la gent que han pagat per arreglar els bars i els restaurant separant els fumadors dels no fumadors, tal com deia la llei anterior, ara no els tornin els diners que havien pagat per arreglar els seus locals.

I finalment no trobo bé que la gent que treballa tinguin d’anar a uns metres de l’edifici on treballen i després si tenen alguna urgència no estiguin allí per solucionar el que a passat.




Els que més es queixen són els fumadors que han de sortir al carrer a fumar i es queixen que fa molt fred, i tampoc poden fer el cigarret mentre juguen la partida de cartes o desprès de menjar.

I en canvi trobo bé: que ara quan surts de qualsevol bar, surts sense fer pudor a fum i no cal que rentis la roba, ni que l’airejós, ni que et dutxis (si vols).

Però abans quan sorties d’un bar tenies de rentar-te la roba o airejar-la i dutxat perquè feies pudor a fum.

I que els nens i les nenes podem anar a fer un beure, a dinar... sense tenir que suportar el fum de les cigarretes o puros.

De la mateixa manera es pot anar als parcs , a les sortides de l’escola etc....
La llei antitabac té avantatges i desavantatges com ja heu pogut veure en aquet text, mai tothom estarà d’acord.