dilluns, 17 de gener del 2011

Freestyle

El día vint-i sis de desembre del dos mil deu a la tarda vam anar amb l’Andrea Codes, la Marina Codes, el Roc Codes, l’Anna Vilella i l’Andrea Vilella a veure un espectacle d’acrobàcies al Barris Nord. Hi havia tres grups d’acrobàcies: Freestyle (motos), Bikestyle (bicis) i Rollerstyle (skates i patins).


Van apagar els llums i va començar a sonar el motor de les motos, de sobte va aparèixer una moto, una altra i una altra. El Torroteras, el Rocki i en Xavi. Quan es van acabar de presentar, van aparèixer fent back flips les bicis que no me’n recordo com es deien i finalment van fer el Rollerstyle on es van presentar: en Gabi (skater) i en Julio i en Nil (els rollerbladers).

Quan van acabar de presentar-se va venir el Marc Márquez a saludar a la gent, i en Marc quan va acabar, van començar les cinc rondes de cada grup, i quan va tocar el grup de Rollerstyle el Gabi va fer un 360º més un 900º, una acrobàcia que només havia fet una vegada en la seva vida i aquesta era la segona.

Després al Freestyle les motos van fer uns quants salts i va parlar en Torroteras de la seva infància i tot seguit amb una última ronda tots van fer salts espectaculars però en Torroteras va fer una ronda ell sol agitant de cinc maneres diferents la moto.

A mi aquell espectacle em va agradar molt.