dijous, 18 de febrer del 2010

L’ordinador nou

L’ordinador nou és pels meus padrins i per a mi. El vam anar a buscar el dimecres a la botiga d’electrodomèstics. Es de la marca Packard Bell, el model és One Two, és tàctil, també hi pots posar el teclat i el ratolí per fer-lo servir millor.

Té una pantalla de 21 polsades, amb la que el partits de futbol i les imatges es veuen mes bé. Com la càmera web que es veu per tota la pantalla. Té el windows7, altaveus incorporats al monitor, no té torre i si vols el teclat el té incorporat a la pantalla.


Les imatges de la pantalla es poden voltejar, girar, fer-les mès grans i mès ràpidament de manera divertida, solsament ficant els dits sobre la pantalla. Es molt mès ràpid per treballar perquè en tot moment veus el que estas fent, i no es perd el temps mirant de la pantalla al teclat ja que tens totes les opcions a la vista.



Es pot transportar facilment amb una bossa com si fos un portátil, ja que tot ho porta incorporat al monitor. Solsament es necessita un endoll per conectar-lo a la xarxa elèctrica, ja que no porta batería incorporada.