dijous, 11 de febrer del 2010

Avatar



Avatar és una pel·lícula dirigida per James Cameron el director de titànic que va guanyar 11 premis Oscars.
Avatar tracta de que els homes de l’exèrcit tenien que anar a Pandora el planeta on només es podia respirar amb mascaretes a fer fora els seus habitants.
Un dia uns homes del exèrcit van arribar a Pandora, un noi minusvàlid que anava amb cadira de rodes va sortir de l’avió. Quan van ser a la sala on els creaven el seu propi Avatar, ell es tenia que ficar dins una cabina molt estreta i ja podia anar lliure sense mascareta, els Avatars eren alts, molt més que les persones i també de color blau. Un dia ell i una colla més de companys van anar per la immensa selva de Pandora.
Ell es va perdre hi va tenir que lluitar contra una pantera afamada. Tots els altres companys no el trobaven per enlloc, van pensar que no podria sobreviure tot sol als perills de la selva de Pandora.
A ell va agafar una noia que no era de l’exèrcit i que el va dur amb la seva tribu, que estava en un gran arbre tota amagada. Els de la tribu el volien matar perquè no sabien qui era, però no, van fer que s’acostumés a les seves costums i el van fer de la tribu. Li van ensenyar a agafar un ocell propi per poder volar, li van fer agafar un cavall i li van canviar el vestuari.
La noia que l’havia trobat es va cuidar de ensenyar-li tot això i li va dir que hi havia un ocell més gran que tots, en Tu-Ruk, però només l’havia pogut capturar el seu avi.

Però els humans volien que marxessin i llavors els van destruir l’arbre i la seva tribu. Ell els va dir que no ho fessin però van passar de tot hi els hi van tirar bombes, i els van disparar. Ell va dir a uns quants companys que estaven d’acord amb ell, ell els va dir que farien una guerra. Ell va poder aconseguir en Tu-Ruk i va reunir les altres tribus de Pandora per fer la guerra. Quan van arribar els humans els ocells es van camuflar a les parets d’una mena d’illes que flotaven i van atacar a l’ordre d’en Tu-Ruk. Quan ja només quedava el general, que estava a punt de destruir la cabina on estava ell i matar-lo la noia que l’havia ajudat a acostumar-se a la tribu va treure una fletxa i la va llençar al general i va matar-lo. Llavors ell va voler convertir-se en un habitant de la tribu, es va quedar així tota la vida i va dir que mai més cap humà entraria en les terres de Pandora.