dijous, 11 de febrer del 2010

Esquiada a Port-Ainé

Els dies 6 i 7 de febrer els alumnes de cicle superior de l'escola CEIP L'Alber van anar a esquiar juntament amb altres escoles, organitzat pel consell esportiu de la Noguera.

Vam anar a les pistes de Gran Pallars, a Port-Ainé, que es troben entre Rialb i Llavorsí. Dissabte quan vam arribar nevava i feia molt fred i molta boira, ens van donar els "forfaits", vam agafar el telecadira i vam arribar fins a la cota 2100, ens van donar els esquis i botes, desprès un monitor ens va ensenyar a esquiar.


A les 12 ens van deixar fer lliure fins a la 1, que vam anar a dinar, després vam esquiar per lliure fins que es van tancar les pistes a les 4,30. Llavors vam baixar pel telecadira fins arribar al primer pàrking on ens esperava l'autocar per portar-nos a l'alberg. A l'arribar ens van donar les habitacions, ens vam dutxar, vam sopar, vam jugar una mica i a dormir fins l'endemà a les 7,30 que ens vam tenir que llevar, vam esmorzar, vam agafar l'autocar i un altre cop a pistes, per un port de muntanya molt dolent, i vam fer el mateix que dissabte. A les 4,30 vam sortir cap a Balaguer