dilluns, 19 de desembre del 2011

La casa del camp del pare de l'Èric

Un dia, quan teníem 7 anys, els pares de l’Èric, els pares del Marc, els pares de l’Andrea Vilella i de l’Andreu vam anar a una casa al camp. Allí hi havia una moto de joguina per pujar, un cotxe i un tractor de color verd.

També hi havia uns palots i amb els palots vam fer-nos una cabaneta. Quan ja ens vam avorrir vam anar a dinar i després de dinar vam anar a fer-nos una cabaneta a la camioneta del pare de l’Andreu.

Llavors vam anar a baixar per una mini baixada amb els cotxes (el tractor el cotxe i la moto). L’Èric, el Marc i l’Andreu van baixar per la baixada amb al tractor i van caure del tractor tots tres, el Marc va caure malament i es va fer malt al braç. Al cap d’una estona va tornar allí on estàvem i vam tornar a la camioneta del pare de l’Andreu.

-Uns esprais -va cridar el Marc.

Els vam agafar i vam començar a pintar préssecs que havien caigut a terra, l’Andreu sense voler es va pintar la mà blava i no li volia ensenyar a la seva mare.

Al cap d’una estona l’Andreu li va anar a ensenyar a la seva mare. La seva mare li va de que com s'ho havia fet i ell va dir que amb un esprai. Llavors van marxar cap a casa. Nosaltres no vam tardar a marxar. L’endemà quan vam anar al col·legi l’Andreu ja no tenia el braç blau.