dimarts, 18 de febrer del 2014

La notícia


HAN DETINGUT A
UN MENOR A ALBESA

Al poble d’Albesa han detingut un menor per trencar cotxes i per cometre robatoris

 A Albesa han detingut un menor per robatori a algunes botigues del poble, la policia se’n a enterat gràcies a dos amics seus, que ho van dir als seus pares però al principi no s’ho creien del tot perquè ningú de cap botiga se n’havia queixat fins que la mare d’un dels nens el va denunciar per veure’l ralla un vidre i trenca un retrobis a la plaça del poble.

La policia quan se’n va enterar va demanar una foto del nen i van anar de incògnita per les botigues fins que a una van veure al nen i a l’hora  de pagar van veure  que agafava una capsa de xiclets, una revista i un pen i sols va pagar la bossa de llaminadures i se’n va anar.

El que anava d’incògnita el va agafa i li va ensenyar la placa, el nen quan ho va veure li va entrar molta por i es va esmuny de les mans del policia i va  anaren cap a casa i va tancar la porta en clau.  La mare del nen no s’havia el que passava i quan va sentir la sirena de la policia  es va espantar molt i va anar a veure el que passava, quan va veure la porta tancada en clau la va obrir i quan va veure el cotxe de la policia i uns quants agents que desaiguada van anar cap allí i li van ensenyar la fotografia i li van preguntar: vostè coneix aquest nen? Ella es va queda parada i tot segui va respondre: si es el meu fill, que passa?. Els agents li van explicar que robava i fumava marihuana i després van pujar a l’habitació del nen i se el van emportar.

I allí van anar al jutjat i gracies al seu esforç i el de la seva mare s’ha salvat d’un any de presó.