dimarts, 4 de febrer del 2014

Les armes al món


Les armes poden ser molt perilloses perquè n’hi ha massa al món i provoquen que es trobin molts morts i a vegades que les fan servir persones com lladres.

De vegades les armes poden servir per fer coses més o menys bones, als policies els serveix per amenaçar a algun  lladre o per quan hi ha rebel·lions de la gent, els caçadors també les necessiten per quan van a caçar per diversió ho per alimentar a les famílies.

També les necessiten els països  per defensar-se dels atacs d’ altres països o quan hi ha guerres, o també es necessiten per defensa pròpia i de vegades les fan servir per defensar monuments, museus...

Però provoquen moltes  morts de gent innocent innecessàriament, hi ha vegades que algú conegut o de família et faig malt sense voler si se li dispara la pistola.. etc. Els països es gasten molts dines per comprar-se armes, les armes generen violència, odi, guerres, destrucció....

Hi ha països com a Estats Units on es poden comprar armes a les botigues, hi ha llocs com a Espanya que està prohibit.  Les haurien de destruir totes.

I la meva conclusió és que les armes no serveixen gairebé per res, no dic que no hi hauria d’haver,  perquè per defensar els països ja estan bé però n’hi hauria d’ haver menys quantitat. Perquè les armes no són per jugar i no n’hi hauria d’haver pels lladres sols n’hi haurien de tenir les persones que en fan un bon ús i sols la fan servir quan algú els ataca. I aquesta es la meva conclusió.