dimecres, 12 de febrer del 2014

Transit a la ciutat


A les ciutats cada vegada hi ha més cotxes, cada vegada les persones necessitem el nostre propi cotxe per viatjar, per anar a treballar.

Els cotxes a la ciutat són perillosos i si n’hi ha molts encara més, però serveixen per desplaçar-se per la ciutat, per anar  més ràpid si arribes tard, per a protegir-te de la pluja si plou i per altres coses...


 Els cotxes poden ser perillosos a vegades, però això no és culpa del cotxe, és culpa del conductor, perquè hi ha persones a les ciutats que es salten els semàfors i després afecten a les altres persones,  inclús podria provocar la mort a les altres persones per culpa d’un conductor.

A més a més els cotxes   són tan necessaris per anar a treballar a les ciutats, perquè hi ha persones que han d’anar a treballar a les ciutats i no hi poden anar sense cotxe, també podrien anar amb autobús, però no podrien arribar a temps, necessiten un transport, les persones dels pobles una mica allunyats de les ciutats haurien d’anar a peu o amb bicicleta, perquè si vas amb moto et mulles igualment i per això necessites un cotxe o algun altre transport , per anar més ràpidament als llocs.