dimarts, 11 de febrer del 2014

Notícia

Marco Reus, Mats Hummels, Manuel Neuer i Eden Hazard fitxen pel FC Barcelona


El FC Barcelona ha fitxat a tres jugadors de nacionalitat alemanya i a un de belga, els quatre junts han valgut uns 125 milions aproximadament


En el mercat d’hivern el FC Barcelona va fitxar uns jugador alemanys de la lliga alemanya, dos del Borussia Dortmund, un del Bayern de München i un belga del Chelsea.


Marco Reus és un extrem molt ràpid i amb una habilitat impressionant, juga d’extrem dret hi ha valgut uns 30 milions.


Mats Hummels és un defensa de molt bona qualitat sortint amb la pilota i a l’hora de defensar, és una muralla, per allí no hi passa ningú, ha valgut 20 milions, és una xifra molt barata per un jugador de tanta qualitat.


Manuel Neuer és un porter, que juga al Bayern de München , ha valgut uns 25 milions i, com va dir la Fifa és el millor porter del món.


Per últim Eden Hazard, és un extrem esquerre de gran qualitat que aquest any està en plena forma, i els hi ha costat uns 50 milions perquè aquest jugador juga al Chelsea i al Chelsea l’entrena el Mourinho que és un entrenador que els hi té molta enveja al blaugranes.





Ara mateix el FC Barcelona té un equip que pot guanyar la Champions, la lliga, la copa... amb gran facilitat.


El FC Barcelona juga amb un 4-2-4, de defenses té Alves, Piqué, Hummels i J.Alba, de mitjos té a Iniesta i a S. Busquets i de davanters Eden Hazard, Neymar, Messi i Marco Reus.


Tots els fitxatges del Barça han sigut per substituir jugadors vells o posicions en què no havia gaires jugadors.

2 comentaris:

Xavier Olivart ha dit...

Seria una notícia espectacular, però com diuen alguns... Somniar és molt barat!

Xavier Olivart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.