dimarts, 11 de febrer del 2014

Jocs que influeixen a la manera de pensar.

Al món hi ha massa jocs que influeixen en la manera de ser  i la de pensar.

Els nens es gasten diners amb uns jocs que  influeixen en la seva manera de pensar,  t’inclinen a pegar i ser mala persona. Aquests jocs són dolents per l’educació, t’atreuen a jugar-hi molt de temps i t’hi quedes enganxat, la majoria del temps els nens s’hi estan mentre podrien estar fent deures i estudiant. Els pares s’hi gasten diners i això és tirar diners amb jocs que els nens s’hi enganxen i que influeixen amb l’educació dels seus fills, això és tenir uns pares molt descuidats amb l’educació dels seus fills. A més, són jocs per majors d’edat i no hi poden jugar els menors d’edat. Els nens en parlen molt a les escoles i els recomanen a altres nens. Quan surt la versió més nova també la volen comprar i és una manera de molestar perquè no el paren de demanar i fins que no els hi compren a escola també en parlen amb seus amics.
Però els nens quan hi juguen s’hi senten molt be i es una manera seva de perdre temps i els pares els hi compren per a què s’hi estiguin molt temps i no molestin, i els venedors aconsegueixen molts diners perquè els jocs són famosos, abans que surtin ja els encomanen i així guanyen molts diners  segons consola sigui perquè segons sigui n’hi ha que valen menys i n’hi ha que valen més.


En conclusió, són molts jocs els que influeixen a la manera de pensar i de ser dels nens i no en paren de parlar i pensar. Per a mi que no tinc cap consola no en voldria tenir cap de joc, perquè influirien en les meves notes i en la meva manera de pensar, jo recomanaria que tothom que hi jugui parés de jugar-hi i pensés més amb els deures i amb ser  ben  educat.