dimarts, 4 de febrer del 2014

Les armes al món

Avui dia hi ha moltes armes innecessàries  al món que provoquen moltes morts a persones innocents. Depèn de quines armes són necessàries ho innecessàries.
Els policies les necessiten per  si es troben amb un lladre una mica sonat que amenaça, o per protegir-se a les rebel·lions. Els caçadors també les necessiten per anar a caçar, per diversió  o per alimentar-se.

També les necessiten els països per  xdefensar-se d’atacs enemics o per les guerres. I també per defensa pròpia. És fa servir per vigilar museus importants...
Hi ha armes que provoquen moltes morts, es fan servir per matar a les guerres i són molt perilloses perquè et poden fer mal sense voler. Els països es gasten molts diners amb les armes, també generen violència i destrucció, és la llei del més fort.
Les armes no són per jugar i no s’haurien de fer  servir per un mal ús, ni per a matar persones innocents, cada país ni s’hauria de tenir una sèrie d’armes limitada. Els lladres i altres no en haurien de aconseguir ni comprar-les. I només les haurien de tenir persones que les necessiten per fer-ne un bon ús. No hauria de ser la llei del més fort sinó que no ni fessin més d’armes, i totes les altres les destrueixin  i que només n’hi quedin a cada país de limitades.

En conclusió, la meva opinió és que no s’haurien de permetre a persones  normals només a policies i altres persones que tracten la llei, les armes són molt dolentes i perilloses n’hi ha massa al món, i són molt perilloses perquè es poden llençar a distància des d’avions i des de davall de l’aigua.