dimecres, 12 de febrer del 2014

Noticia

EL MIG SEGRIÀ GUANYA ALS PRIMERS DE LA LLIGA A CERVERA DESPRÉS D’UN DUEL MOLT DIFÍCIL

Va ser molt difícil, van haver de remuntar un 2-0 de les dos primeres parts després d’un gol de Yanis i d’un de Nil.

El Mig Segrià, un equip de segona divisió d’alevins, va guanyar per primera vegada el Cervera, els primers de la seva lliga. Va un duel molt difícil perquè el Cervera anava guanyant.

Els nens del Mig Segrià haver de estar allí a les nou del matí i jugaven el partit a les deu en punt del matí. El partit va començar i el Mig Segrià va aguantar tota la primera part sense gols, però el Cervera va fer dos travessers  i un pal però el Mig Segrià va aguantar tota la primera part amb un inquietant 0-0.

A la segona part el Cervera es va posar les piles i van fer un travesser més i després van marcar el gol tan esperat que necessitaven per  guanyar, el va marcar Yanis després d’un xut des de mig del camp, va rebotar al pal després al porter i malauradament va entrar a la porteria, el partit va continuar i el Mig Segrià buscava el gol per a l’empat, però no va servir de res, perquè el jugador Nil va driblar a la defensa i va fer un xut que va passar entre cames del porter l’àrbitre va xiular el final de la segona part.
Al descans de la segona part l’entrenador del Mig Segrià animava els seus jugadors perquè el partit estava molt ben treballat i perquè encara podien guanyar.

A la tercera part el Mig Segrià va fer un gran esforç i ho intentaven a través de errades de la defensa del Cervera,  ja que no havien tret al seu millor jugador, Nil. L’Àngel del Mig Segrià ho va intentar i va marcar el primer gol després d’una errada del seu porter, i així anava pujant l’ambient, i el Mig Segrià s’hi esforçava cada vegada més, i després d’un gran esforç el Mig Segrià va marcar el gol de l’empat, el va marcar en Joel, un dels seus millors interiors drets que té el Mig Segrià, cada vegada el Mig Segrià s’hi esforçava més però  els defenses es ficaven nerviosos i feien cada vegada feien més faltes, el que xutava les faltes les va enviar totes al travesser una vegada i una altra, i l’àrbitre va xiular el final de la tercera part.

A la quarta part els jugadors estaven desesperats perquè necessitaven el davanter bo, l’Àngel, però la defensa va aguantar una altra vegada travessers  fins que van treure a l’Àngel, tots estaven desesperats i per fi va sortir l’Àngel que va fer la seva màgia i va marcar el gol de la victòria. Però encara quedaven sis minuts per patir,   van aguantar dos faltes des de la frontal de l’àrea i uns xuts que quasi no es veien, però els porters tenien un bon dia i se les van parar totes menys el del Cervera.

I així va acabar el partit, el Mig Segrià va ser l’únic que va  guanyar al Cervera, el líder de la lliga.