dimarts, 18 de febrer del 2014

ELS ROBATORIS

EL ROBATORI  D’ALBESA AL BAR RESTAURANT CAL TONI I A CAL MARIANET

El 30 de desembre del 2013 van robar a cal Marianet, hi van robar joies i rellotges , una jaqueta... A CAL TONI van robar cinc-cents euros de dins de la màquina escurabutxaques

 El 30 de desembre a les 7:00 no molt més tard van robar a cal Marianet on van entrar pel balcó i per entrar a dins a casa van haver de trencar la persiana i la finestra de vidre, encara que a dalt hi havia gent i es van endur coses de gran vàlua com joies, rellotges, una jaqueta de gran vàlua i diners, després van tornar a marxar pel balcó. Al cap de set o vuit minuts després que marxessin van venir la policia i els ho van explicar, van mirar tot el rastre i tot i no els van trobar.

I al bar restaurant Cal Toni bar també van entrar-hi a robar a les 3:00 de la matinada quan  els seus propietaris i els seus fills estaven a dalt a casa mirant com ho robaven , van robar els 500 euros de la màquina escurabutxaques. Les càmeres de vigilància van fer les fotos però no el van descobrir perquè no hi havia llum, anaven de color negre i portaven un buf. Els homes que robaven van intentar robar a les dos en un altre bar a Térmens i havia una penya al costat els van veure i van marxar. Els policies i la família del bar es creuen que van ser els mateixos però no ho s’havia i quant van marxar ens va explicar el propietari que els hi va dir que s’havien qui era i l’home va dir que pujaria a casa seva però la porta de la casa és de alta seguretat, van dir que no hi havia accés hi van marxar. Aquí s’acaba la notícia d’avui amb els dos robatoris.