dimecres, 12 de febrer del 2014

Robatori a una casa d´Albesa

El dia 30 de desembre a les 7:00 de la tarda van robar a una casa d´Albesa, van robar joies cares, diners,  una jaqueta cara i el vestit de casament. Ho van regirar tot: els armaris, les habitacions, el menjador i la cuina. 


El dia 30 de desembre a una casa d´Albesa  una dona es va donar un ensurt perquè els van robar, els nens no se’n van adonar perquè el nen gran estava jugant a l´ordinador i el petit mirant la televisió.


Eren dos lladres, un alt i un altre baix, van fer com una escaleta un damunt de l’altre i després van trencar la persiana i la porta de vidre, després van robar diners joies i una jaqueta molta cara i el vestit de casament d’una dona gran, després quan la mare trucava als mossos d´esquadra van marxar  i els policies no els van atrapar, van posar com unes empremtes negres per identificar els lladres i després van parlar amb tota la família.


Després d´uns dies van arreglar la porta de vidre i la persiana, una dona gran volia ficar una tanca però valia massa diners i la dona va dir que posaria càmeres de seguretat per sentir-se més segura.


I la mare dels nens va comprar una llanterna molt  potent per veure un altre dia el lladre que robaba.