dimecres, 5 de febrer del 2014

Els deures a l'escola


Avui dia a les escoles manen deures. Hi ha gent a qui no li agraden gens els deures.
Coses a favor: els deures són per practicar el que has fet a classe, per repassar i per estudiar. Hi ha nens i nenes que no fan els deures i no estudien, llavors les seves notes no són bones. Fer els deures és una cosa molt bona per repassar, tot i que a vegades es passen amb els deures.

Coses en contra: hi ha nens que diuen que no cal fer els deures perquè ja ho repassem a classe, estudiem, i també perquè si no fem els deures tampoc estudiem ni fem res. Si cada dia els nens estudiessin més podrien treure mes bones notes. A l’escola ja estudiem 6 hores, perquè manen deures? Hi ha gent que diu que no cal perquè ja fan coses a classe.

Els deures són per practicar i per estudiar, hi ha vegades que els mestres es passen i nosaltres no tenim gaire temps, perquè hi ha molta gent que fa esport i no té poc temps. En fi, jo estic a favor perquè si no hi haguessin deures no podrien estudiar ni treure bones notes. Jo trec notes que no són bones ni dolentes. A mi m’agrada tenir deures però no molts perquè si no no hi ha temps per fer altres coses.