dimecres, 12 de febrer del 2014

Perduts a la cova

En aquest llibre s’explica una aventura que els passa a una colla d’amics dins d’una cova.

En Pere, un nen de catorze anys, es va quedar penjat dins d’un forat, en Biel el va ajudar a sortir. En Pere estava molt però que molt engrescat en practicar l’espeleologia, l’Èlia i en Víctor també s’hi havia afegit, però els amics d’en Pere no volien nens “petits”.

En Pere es va quedar bocabadat al veure l’Èlia i en Victor anant a la cova. Tots tres van entrar dins la cova, el Víctor va veure un camí que els portaria dins la cova.

L’Èlia va caure al fons de la cova, en Víctor va anar corrents a buscar-la, finalment la va trobar, però es van separar d’en Pere. Al cap d’una estona van veure una serp llarga i prima, el Víctor amb una pedra li va esclafar el cap.

En Víctor va notar com el terra estava moll, després va notar com l’aigua el cobria i la corrent d’un riuet se’ls enduia i finalment van acabar en un llac d’una cova.

En Pere va trobar la sortida i els hi va escriure: “Quan us canseu de jugar aneu al bar del poble”. Va sortir de la cova i va anar al bar del poble a fer una orxata, en Pere va sentir que aquella cova no era segura i no volien que els hi passés res al espeleòlegs.

En Pere va tornar a anar a la cova però no trobava l’entrada, al cap d’una estona, va entropessar amb una pedra i va trobar la entrada, va baixar a la cova i va trobar a l’Èlia hi ha en Víctor.

Al cap d’una estona intentant sortir de la cova es van trobar ham un home molt estrany, els hi va dir que miressin a dalt i van veure unes pintures rupestres. En Víctor li va dir que eren un nyap i vostè també, l’home el va agafar pel coll, però l’Èlia i el Pere el van ajudar a sortir d’aquell embolic i l’home va quedar estabornit a terra. Al final van trobar la sortida i se’n van anar cap a casa.

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè a mi m’agraden els llibres d’aventura, i jo els hi recomanaria a les persones que els agraden les aventures, perquè en aquest llibre n’hi ha moltes d’aventures.