dimarts, 11 de febrer del 2014

Text argumentatiu

A les ciutats cada vegada hi ha més cotxes, però allò bo és que porten a les persones ràpid al seu treball i poden anar de vacances,  a comprar etc...

Estic a favor dels cotxes perquè et protegeixen més que una moto i vas més còmode i a la moto has de tenir equilibri. També és millor tenir un cotxe perquè quan plou no et mulles i amb la moto et mulles, et refredes i després  no pots anar a molts llocs.

Els cotxes són perillosos però  les motos més perquè amb una moto t’empeny un cotxe sense voler i et pots fer mal i amb el cotxe no.

Sovint els cotxes a les ciutats són perillosos perquè cada vegada hi ha mes cotxes i es poden produir més accidents i moren moltes persones, i també hi ha gent que moren per culpa de algunes altres persones que condueixen els cotxes i se salten els semàfors  i mor molta gent, de vegades per culpa dels borratxos que condueixen cotxes.

El que jo proposaria és que la gent vigili molt amb els cotxes i que no es passin amb la velocitat perquè moltes persones han mort per això; també és culpa de les persones que no porten cotxe perquè se salten el pas de vianants