dijous, 13 de juny del 2013

La Meva Escola.


Hola, em dic Tresa i visc Albesa. Vaig a cinquè de primària i ara us presentaré la meva escola.

És molt vella, almenys fa cinquanta anys que està construïda. Hi ha una porta enorme de ferro que és la porta per on entrem i sortim cada dia. Quan entres a la dreta, hi ha el sorral on els nens de p3, p4 i p5 hi van a jugar. I al l’esquerra una porteria i una cistella  on els nens i les nenes poden jugar a l’hora del pati.

A davant del sorral hi ha la classe de p5, tot seguit la de p4 i per acabar hi ha la de p3. A damunt de les classes de parvulari també hi ha classes: a damunt la de p3 hi ha cinquè, a damunt de p4, la sala dels ordenadors, i per acabar damunt de p5 hi ha la classe de 3r.




Quan entres per la porta de l’escola (la de ferro), si tires recte hi ha un banc, després el lavabo de les nenes, a continuació el dels nens i per acabar un altre banc.

Si tires recte hi ha la classe de música i si tires unes escales amunt hi ha la classe de quart a la dreta i la de sisè a l’esquerra, i a la meitat hi ha un quartet on hi ha nens que van a fer repàs o a fer algun examen.

També tenim barracons, on hi fan classe els nens de primer i segon. També hi a un quartet i dos lavabos un de nenes i l’altre de nens.

És una escola molt vella però es l’escola que he anat des de p3 fins que acabaré 6è.