dijous, 20 de juny del 2013

Plàstica


Aquest any a plàstica m’ho he passat molt bé ja que ham fet dos coses molt interessants, el primer que explicaré serà el treball de costura.  L’Anna ens va donar un retall de roba, el vam sobrefilar i ens el vam emportar a casa  per rentar-lo, perquè sinó el cotó  s’encongeix, vam fer la nostra lletra i la vam repassar, vam començar a cosir els botons fins que ho vam  tenir tot com pintat de botons; vam fer una petita decoració, tothom com va voler, amb flors, estrelles, etc. Jo vaig posar la data naixement i la vaig resseguir amb fils de color.  


El segon treball va ser la medusa feta de fang, els de ètica vam començar el dijous i gairebé la vam acabar, vam fer una bola de fang, i fent petits pessics ens van sortir els cabells, vam fer el serrell tirat cap endarrere i les celles, vam fer els ulls fent dos petits bonys que sobresurten de la cara, el nas el vam fer traient un trosset de fang del darrere i fent-li la forma de nas, després el vam enganxar  i  per acabar  vam fer la boca. Per acabar vam fer la marca dels cabells amb punxons i la vam ficar al forn, els que vam acabar aviat vam fer figuretes de fang lliurement.

En aquestes dos activitats ens ho hem passat molt bé i hem après a ser pacients i a treballar els diferents elements amb les nostres mans i per això vull agrair a la senyoreta Anna per ensenyar-nos a fer tot això.