dijous, 20 de juny del 2013

Les dos activitats de plàstica

Uns dies, nosaltres els de cinquè, a plàstica vam fer dos activitats molt xules. La primera activitat era cosir en cotó una lletra del nostre nom. Vam començar rentant el cotó i quan ja estava sec, havíem de sobrefilar els costats.
Ja cosits els costats vam haver de  dibuixar la lletra i cosir botons al damunt. Va quedar molt bé amb tots aquells  colors. Desprès d’admirar allò, la senyoreta estava practicant dibuixos per a ensenyar-nos els . Així va fer ens va ensenyar a sobrefilar flors i un globus. Tot això va molar molt espero tornar-ho  a fer un altre dia.


L’altra activitat va ser fer un cap de medusa amb fang. Primer ens va donar un tros de fang tou i el vam  treballar fins que es va quedar amb una textura com de plastilina. Desprès s’havia de doblegar per la meitat i intentar-lo aplanar fent una rodona.

 Ja aplanat, havíem d’ agafar on serien els cabells  i estirar el fang per a que quedi allargat com les serps. Tot això amb unes gotes d’aigua. Ja fet tot això havíem de  fer els detalls amb pinxos i amb unes coses de fusta. Quan ja havíem acabat això la vam  portar al forn per a que la tutora posés a coure.




Em van agradar molt aquestes dos activitats, sobretot l’ activitat de fang. Em sentia tant bé quan veia que em sortia !!! Espero tornar a repetir algun dia a casa.