dimecres, 26 de març del 2008

Les meves vacances de Setmana Santa

Durant les vacances de Setmana Santa la majoria de dies he jugat pel carrer, en un lloc on hi havia sorra i hi fèiem túnels i cases, i encara que es destrueixen les tornem a fer de seguida.
Ens vam barallar amb l’Arnau, l’Andrei i en Manel perquè ells ens destrossaven els túnels i nosaltres les seves cases grans, però vam fer les paus i vam fer cases entre tots.
Uns dies he fet els deures, un dia m’he llegit un llibre sencer i al dia de la mona es quan m‘ho he passat més bé de les vacances. Han vingut uns amics romanesos perquè han fet la mona amb nosaltres. Abans de la mona, a les cassolades, vam anar a Logronyo (la capital de la Rioja) a casa d’uns amics on ens vam quedar a dormir, al costat del pis, on ens ho vam passar molt bé. Aquells amics tenien un ordinador portàtil i vam jugar als jocs que tenien. L’endemà vam esmorzar i vam marxar, va se divertit.
La mona l’hem menjat a casa i després hem anat a un parc on hi havia tota mena d’ànecs i cignes salvatges, també hi havia un camp de futbol però no ens van deixar entrar. Al darrere del camp hi havia dos porteries i vam jugar un mundial. Quan havíem de marxar no hi quedava ningú. Quan vam arribar a casa els amics van marxar. Estava una mica marejat pel cotxe. I aquestes son les meves vacances de Setmana Santa.