dijous, 6 de març del 2008

El viatge a Barcelona


Tots els nens de l’escola, el dia 4 de març vam anar a fer una visita a Barcelona.
A les 8 del mati ja teníem d’estar al col·legi preparats, tots els nens vam matinar molt.
Al primer autocar hi anaven els nens de 2n, 3r, 4t i 6è, i al segon autocar hi anaven P3 P4, P5, 1r, i 5è. Quan marxàvem els vam dir adéu a les mares. Nosaltres estàvem asseguts al darrera de tot i escoltàvem l’mp4, o la pel·lícula que posaven, però nosaltres no la miràvem. Ens dedicàvem a jugar i a contar acudits.


Quan vam arribar a Barcelona, l’autocar va aparcar a la vora del port on hi havia un vaixell immens i molt bonic. Vam esmorzar perquè teníem una gana terrible, després vam entrar al IMAX a veure una pel·lícula que és tractava del fons marí. Les ulleres eren molt grans i no ens quedaven gaire bé i feien mal al nas. La pantalla era la més gran del món, era impressionant, sort que ens vam asseure a la fila del darrera, on es veia de primera.


A la pantalla hi havia una dona que ens va tirar sorra i semblava que ens queia a damunt. Després, quan vam acabar, vam sortir a fora i vam tornar a l’autocar on ens vam trobar una revista de cotxes i ens la vam fullejar una estona.


Quan vam arribar al zoo, ens vam trobar una noia que ens va explicar tot el que feien els ocells. Després vam anar a veure la zebra, tenia un lloc immens per córrer. Vam córrer a veure un espectacle dels dofins i la veritat es que vam arribar molt justos de temps.


Van cridar a la Irene de 6è i a un altre noi, perquè sortissin a tocar els dofins. A la vora d’aquell noi hi havia un cantant de rap molt famós que es deia Christian Porta, i nosaltres tenim moltes cançons d’ell.


Quan vam sortir de l’espectacle vam dinar i el Porta se’n va anar. Després de dinar vam anar a veure molts animals perquè se’ns acabava el temps. Vam veure un goril·la que feia veure que tocava els tambors i després es posava la mà al cap i es pentinava, era més graciós. Ens vam tornar a trobar al Porta i li vam demanar una firma i una foto i era molt generós perquè ens va firmar a tots i estàvem molt contents.


Després a l’hipopòtam, a les girafes i els elefants. Desprès les foques i els pingüins però estaven una mica amagats. Després teníem moltes ganes de veure els lleons i els tigres, i a l’altre cantó i havia la pantera negra i el lleopard.


Llavors ens quedava poc temps i vam entrar a una sala en la qual hi havia serps enormes, després vam entrar a una mena d’hivernacle on hi havia dos cocodrils on la gent hi tirava diners a l’aigua i quedava molt bonic. Ens va passar a buscar l’autocar i vam pujar. A l’autocar vam mirar el paisatge i després vam parlar. Vam veure el camp que estan fent nou de l’Espanyol i després de dues hores de camí vam arribar a Albesa. Creiem que ha estat un viatge inoblidable i molt divertit.

Treball realizat per Josep Vigo i Oriol Colomina