dimecres, 12 de març del 2008

Un món millor és possible



La naturalesa és un lloc molt verd i que té molts arbres i flors. Però nosaltres, els homes, no cuidem el medi ambient i destruim el planeta. Tallem arbres i fem coses amb la fusta que no s’haurien de fer.

Hauríem d’aprofitar el paper més i no tallar tants boscos. Nosaltres els homes hauríem de reciclar més les coses. Si recicléssim tots les coses podríem tindre un món millor. Nosaltres quan destruim un bosc és com dir que destruim un pulmó del planeta, i per evitar aquestes coses no hauríem de fer servir tant el cotxe, anar més amb la bici i amb el transport públic.

Si no fem això la Terra no resistirà més, però si reciclem, no tallem boscos i fem servir més la bici i el transport públic així podrem evitar la destrucció de la vida de la Terra. Si ho fa nomes un home, això de reciclar i de no tallar boscos no passarà res, però si ho féssim més gent estaríem en un mon millor.

Nosaltres, destruint els boscos, estem destruim tot l’oxigen i, si no fem res per evitar-ho, no podrà viure ni un ésser viu del planeta.