dimecres, 5 de març del 2008

Albesa, abans i ara



Estem donant els paisatges de Catalunya a Socials, i perquè sapiguem més del poble d'Albesa, a l’Anna Pérez i a mi ens van manar que anéssim a l’Ajuntament a demanar fotografies de l'antiga Albesa.

Les vam tenir bastants dies a classe, després un altre dia vam fer una volta pel poble. Quan ja sabíem quin carrer era cada un vam dir de fer un mural i tots hi vam estar d'acord: un dia vam retallar les fotografies que eren més petites i també vam anar a la sala de música a buscar un gran rotlle de paper marró.

Uns feien els títols els altres feien cartells; altres enganxaven les imatges al mural. El mural estar situat a les escales que pugen cap a quart i cinquè. Al mural hi tenim fotos d’ara amb color i fotos d’abans amb blanc i negre.
Per fer aquest mural tots els nens de cinquè ens hem esforçat molt i donem les gràcies a l’Ajuntament per donar-nos les fotografies del poble d’Albesa antic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Som els nens i nenes de 2n del CEIP Àlber.
Aquest treball de fotografies d'Albesa abans i ara que heu penjat a les escales ens ha anat molt bé,ja que nosaltres també estem estudiant aquest contingut a la unitat:Conec pobles i ciutats de medi.
Gràcies al vostre treball hem disposat d'un munt d'informació que
ens permès veure com han canviat amb els anys els carrers,les places,les cases i el paisatge del nostre poble.
També hem pogut fer comparacions que sense totes aquestes imatges no haguessin estat possibles.
Gràcies a tots els que heu fet aquest treball.