dimecres, 26 de març del 2008

Els pollets





L’altre dia Baix anar a la granja del meu tiet. La granja es de pollets. Ell tenia dos gossos però se li van morir, els seus dos gossos eren dòbermans però ara s’ha comprat un altre molt semblant i sempre et salta al damunt es diu Tom i un altre que es deia Jerry aquest nom el van treure dels dibuixos de Tom i Jerry, varem jugar una bona estona amb els gossos jo li tirava el pal i l’anaven a buscar ell l’agafava però no el tornava.

Desprès varem entrar a la granja, i a dos pisos i a cada pis ni podien aver mes de 1000 pollets o mes, desprès vaig agafar un pollet i el tocava era molt suau el seu pelatge i ni avia un de negre i un de gris, allí dins i feia molta calor per que i avia una caldera molt gran. Els pollets al terra i tenien palla, per veure i tenien uns piuets que baixaven duna barra que penjava d’uns fils per menjar i avia un com bueno uns quants.

Dins els coms i avia el menjar. Els pollets quan neixen tenen una mena de dent damunt del bec però quan es comencen a fer grans se li trenca i li cau. De vedades es troben alguns pollets morts al terra i els i donen als gossos.