divendres, 22 de febrer del 2013

Text arumentatiu de les armes.


Les armes poden ser per matar o solament per defensar-se, però amb les armes s’ha de vigilar moltíssim, com tot te unes coses dolentes i unes coses bones i ara us les explicaré:
Coses bones:                                                                                                                                            Si tu en fas un us responsable  sí que les pots tenir, la policia també n’hauria de tenir, no per matar, només per espantar una mica  perquè no s’escapi el delinqüent. A més a més, també hi ha caçadors a qui els hi agrada caçar,  si no tenen pistoles o escopetes i no tenen permís no poden caçar.  També poden venir del altres països i atacar-nos i llavors ens podríem defensar.


Coses en contra:                                                                                                                                         Les armes generen violència i mor molta gent innecessàriament, per exemple a la televisió hi ha molta gent que mor i també moren molt nens i moltes persones grans, les armes valen molts diners i a Espanya ens hem gastat milions d’euros i amb aquests euros podríem haver comprat molts medicaments i fer pisos per la gent que la fan fora de casa.                                                                                                                                                
Jo opino que d’armes se’n a de tenir però no cal tantes. Jo crec que això que per tenir una arma sa de tenir carnet esta bé però jo crec que la gent no hauria de tenir armes si no són necessàries.