divendres, 22 de febrer del 2013

La compra i ús de les armes

Les armes des de sempre s’han fet servir. Des de fa molts anys se’n  compra i es fa ús de les armes. En alguns països es prohibeixen les armes però en altres no.

Crec que les armes també es poden utilitzar per coses bones, com per exemple: defensar el nostre país de possibles conqueridores, defensar-nos si ens ataca qualsevol persona o animal. També s’han de tenir armes per  la policia perquè es puguin defensar dels delinqüents. Però de les armes se n’ha  de fer un bon ús,  per exemple, no s’ha de matar a la gent perquè sí.

Estic en contra de les armes  en unes quantes coses , com per exemple: són molt perilloses i generen violència entre les persones. També mor molta gent innecessàriament. Per culpa que comprem massa armes, al nostre país molta gent passa gana, es moren per una malaltia, que en podríem haver descobert la cura amb aquells diners que s’han utilitzat per a  armes que no necessitàvem; aquells diners també haurien pogut servir per a l’educació dels nens i nenes, per a medicaments per als malalts o pobres, per a material per a les escoles, menjar per als pobres... 

A més a més, les armes poden arribar a caure en males mans, com les d’un lladre, un mafiós... Hi han molts llocs on està  prohibit caçar els animals, però hi ha gent (furtius) que hi van i els maten . Si això continua així s’extingiran molts animals. També per culpa de les armes i han guerres, en aquelles guerres mor molta gent innocent  que no han fet res.

Personalment a mi no m’agraden gens les armes, perquè com he explicat abans causen molta violència, mor molta gent innocent i per culpa de les armes i han moltes guerres.